štvrtok 27. novembra 2014

Amore Mio - debut v Billboard charts i v Amprofone !!!


Fanúšikovia na celom svete, sa už od vydania albumu, 4.11 obávajú, ako dopadne debut Thalíe v Billboard charts, nakoľko práve vďaka tomuto rebríčku sa často ďalej posudzuje i celý album a rozhoduje i o jeho osude.

Po megaúspechu v roku 2009, keď Thalía vydala svoj prvý živý album PRIMERA FILA, po dobrom prome a singli Equivocada, album vystrelil na prvé priečky a debutoval i v Top Latin Albums na #  1 i v kategórii Top Latin Pop Albums # 1 a i v US Billboard Top 200 # 169.


V roku 2012, sa úspech zopakoval a Thalía si vyslúžila po kvalitnom prome albumu Habítame Siempre # 1 v oboch kategóriach, i keď v Top 200 sa už neobjavil.

Pri Amore Mio, však nastala dilema, dlho neaktívna Thalía, nulové promo, rozpačité dátumy vydania.Promo spustila Thalía až dňom vydania albumu!!! Mnohí z nás sme sa k tomu stavali negatívne a očakávali sme, že album dopadne zle, nielen v predaji, ale i v umiestneniach, tak ako album LUNADA.

Čo sa vak potvrdilo, že Thalía je LATINO REINA a dokáže predávať!!!

Obavy sú preč!!!

Album Amore Mio, debutoval v oboch kategóriach na # 1 :) a dokonca i v Billboards Top 200 na #173 a dokonca v rebríčku Amprofon a Soundscan je to tiež # 1


Polepšil si i aktuálny singel Por Lo Que Reste De Vida v Latin Pop Airplay #19  a debut na US Hot Latin Songs #50

streda 19. novembra 2014

Habítame Siempre - 2 výročie!


Dnes, uplynuli dva roky od vydania albumu Habitame Siempre, ktorý podľa kritikov bol jedným z najkompletnejších albumov. Kritici ocenili i hlasový prejav Thalíe v jej piesňach.

I napriek slušnému promu, prijali fanúšikovia tento album rozpačito i z dôvodu prevyšujúcich coverov.

Album vyšiel v dvoch verziach. ŠTANDARD a DELUXE, ktorá bola obohatená o 3 piesne.
O pol roka neskôr, vyšla špeciálna edícia albumu s prídavkom 2 piesní a DVD-čkom zo záznamom koncertu.
O rok túto kolekciu doplnil živý album VIVA TOUR.

Albumu sa celosvetovo predalo okolo 750 000 kusov a vyšli z neho single Manias, Te Perdiste Mi Amor a singel La Apuesta.