štvrtok 15. mája 2014

Thalía debut v Billboard chart!!!


Pokiaľ si Thalía užíva krásy Francúzska a zároveň pracuje na utajenom projekte, v najnovšom rebríčku Billboard chart ju čaká úspech!

Od roku 2010 bola do rebríčka Billboard oficiálne pridaná i kategória "HOT SOCIAL  50", ktorá zaznamenáva nárast fanúšikov jednotlivých celebrít na sociálnych sieťach a taktiež i komunikáciu s fanúšikmi a upload noviniek.

Konečne! Konečne sa v rebríčku objavila i Thalía, ktorá denne informuje nás fanúšikov o dianí v jej živote.
Tento týždeň v rebríčku debutuje na # 26 mieste!!!


Okrem toho sa objavila ďalšia informácia, je však tentokrát nepotvrdená a týka sa duetu na novom albume. 
Údajne Erik Rubín prezradil, že speváčka Paulina Rubio bude robiť duet spolu s ex-Timbiriche, ale oni nebudú jediní. Vraj údajná rivalita medzi Paulínou a Thalíou je úplny výmysel a dokážu nám to an svojích nových albumoch, kde spoločne zaspievajú duet.

Či sa jedná o pravdivú informáciu, uvidíme. Každopádne, určite by to bola pre Latinskú Ameriku hitová kombinácia!

nedeľa 11. mája 2014

Thalía cestuje do Paríža!!!

Thalía sa dnes na svojom Facebooku pochválila, že sa práve balí na cestu do Paríža!

"Balím sa do Paríža. Vyrábam jeden veľmi intenzívny projekt. Som plná života na tento výlet s myšlienkou, ktorú mám v mysli a v srdci."


Thalía viac neprezradila a tým rozvírila hladinu špekulácií. Fanúšikovia tipujú, že Thalía ide do Paríža nahrávať piieseň na album, videoklip, alebo dokonca točiť film, ale osobne si myslím, že jej cesta súvisí z jej módnou značkou.

piatok 9. mája 2014

Rok 2014! Rok SHAKIRY!!!

Rok 2014 neprešiel ani za svoju polovicu a Shakira má žnie úspechy na každom rohu!!!

Keď Sony Music oznámilo vydanie nového singla Shakiry skoro v roku 2014, nik nečakal, že to príde naozaj tak rýchlo.
Už 13. Januára 2014, mal  premiéru reggea, pop, rock song "Cant Remember To Forget You", ktorý nahrala Shaky spoločne s Rihannou. Samotný song i video zaznamenali veľmi dobrý úspech.
V Billboard Hot 100 sa song umiestnil na #15, v Billboard Hot Dance Club Song # 1, Billboard Latin Pop Songs # 5!!  Samotné video má dodnes už skoro 280 000 000 videní!
Mesiac pred vydaním albumu Shakira prekvapila vydaním pop-rockovej balady "Empire". 
Pôvodne bol song plánovaný ako promo singel z albumu, no pre výbornú kritiku sa stal oficiálnym druhým singlom.
Skladbe sa už tak dobre nedarilo, momentálne má v Billboard Hot 100 najlepšie umiestnenie na #58. Shakiru ani mennší úspech skladby neodradil a song promovala a natočila k nemu videoklip, ktorý mal premiéru v deň vydania albumu. Video má ku dnešnému dňu 32 000 000 videní.

Singlom sa stala i pieseň "Medicine" s Blakeom Sheltonom, ktorá vyšla len pre USA a Shakira sa tak po prvý krát v živote umiestnila v country Chart a to na # 57 mieste. V Billboard Bubbling Under  Hot 100 na # 16.
Album konečne vyšiel a prekvapil svojím zvukom jednoznačne všetkých fanúšikov. Podľa fotografií, ktoré pridávala Shakira s rôznymi producentami bol očakávaní tanečný elektro album, no namiesto neho vyšiel osobný, pomalší a zamilovaný album "Shakira."
Hneď po vydaní bodoval album až v 63 krajinách na iTunes.
A v prvý týždeň sa ho v Amerike predalo okolo 84 000 kusov, čím si vyslúžil #2 v Billboarde a stál sa tak jej najpredávanejším albumom v prvý týždeň a dokonca prekonal i album Laundry Service, ktorý sa v prvý týždeň umiestnil na #3!!!
Do dnešného dňa album získal zlaté platne v Kolumbii, Poľsku, Brazílii, Mexiku, v Argentíme a v Španielsku. V USA má predaných cez 180 000 kusov.

Tri dni po vydaní albumu prišla ďalšia super správa. Tretím singlom sa stala pieseň "Dare (La La La)", dlho očakávaný tanečný singel, na ktorý Shakira natočila video ešte v roku 2012 a plánovala ho vydať ako prvý singel.
7. mája vyšli videoklipy pre anglickú i španielsku verziu a video práve anglicej verzie skladby má už viac ako 4 000 000 videní.

Shakira už pripravuje turné a nakoľko sa tak veľmi ponáhľa s vydávaním singlov, je možné že sa dočkáme mnoho ďaľších prekvapení. 
Momentálne Shakira získala dve nominácie na Premios Juventud v kategóriach Mi Artista Pop a Favorite Hit!!!



streda 7. mája 2014

Thalía prezradila viac o novom albume!

Len pred pár dňami som Vám priniesol informáciu o tom, že Thalía usilovne pracuje na novom štúdiovom albume a dnes v noci nám ukázala i niekoľko fotografií zo štúdia, čo znamená, že album je už vo finálnych fázach.

Thalía pre Exa Fm, kde promovala album Viva Kids povedala: 
"Je pravdou, že toto nie je môj hudobný štýl ako dobre vieme, poznáme Primera Fila, Habítame Siempre, toto, to je moje, je to pre mňa, je to dobrodružstvo, odlišnosť. Cd je z dvd, z dôvodu, že deti potrebujú i pozitívnu stimuláciu. Kedže je tam veľa farieb, postavičiek, deti to viac stimuluje."

Moderátor odbočil od témy Viva Kids a spýtal sa, kedy sa už konečne dočkáme nového albumu, ktorý bude kompletne s novými vlastnými skladbami, Thalía na to pohotovo zareagovala:
"Ja ho robím práve teraz!!! Sme pri šiestej skladbe, v polovici albumu v tomto momente. Skladáme teraz naozaj dosť, skladám s rôznymi hudobnými géniami a vraciam sa tak trocha do mojích hudobných začiatkov, kde som si tiež sama komponovala skladby, nie? Ako napríklad Sangre, Pacto Entre Los Dos, alebo Arrasando a naozaj sa mi tento návrat veľmi páči a sme v polovici albumu a ...leto sa blíži, tak nahrávame."

Moderátor poznamenal, že je to úžasná správa a že albumu sa teda dočkáme v druhom semestri tohto roka a Thalía na to odpovedala: "Presne tak!!!"

V tomto momente je Thalía už druhý deň zatvorená v štúdiu, kde naplno nahráva nové piesne. Len pred niekoľkými sekundami pridala foto zo štúdia.
"Na plné pľúca v štúdiu s Armandom Avilom. Nový album, nové piesne, štastná, vzrušená!








pondelok 5. mája 2014

Jennifer Lopez, nový singel, nový album!


Konečne sme sa dočkali! 
Presne pred rokom prekvapila všetkých fanúšikov J.Lo, skladbou Live It Up s Pitbullom. SKladba bola nielen šlusne promovaná naživo, dokonca po pár dňoch vyšlo i podarené video. Skladba bola vydaná ako promo singel pre DVD Dance Again Tour, po ktorom malo nasledovať vydanie nového albumu. Samotná J.Lo avízovala, že album nebude vydaný štandardne, ako sme zvyknutý u väčšiny interprétov, ale výde až po vydaní niekoľkých singlov. 
 BOHUŽIAĽ...Singel nezaznamenal úspech aký sa očakával a všetky plány stroskotali. Album i dvd zostali v nedohladne! Jennifer sa naplno venovala natáčaniu filmov a na hudbu pozabudla.

Začiatkom roku 2014, Jennifer vydala singel "SAME GIRL" a promo singel "GIRLS", singel sa dočkal len slabých ovácií, no nevzdala to a už o niekoľko dní prišiel narad singel "ADRENALINA" a song "I LUH YA PAPI", ktorý bol ohlásený ako oficiálny prvý singel z nového albumu.

Práve vďaka týmto piesňam bolo jasné akým štýlom sa bude uberať celý album a že sa Jennifer vracia trochu k základom RnB.

Len niekoľko dní dozadu obletela internet správa, že nový album výde už 17.6.2014 a okrem tejto informácie sa objavil i nový (druhý singel) "FIRST LOVE", ktorý produkoval Max Martin (stojí za hitmi Katy Perry, Britney, či Keshy). Song sa veľmi podobám piesňam z albumu Rebirth, alebo This Is Me ...Then

A konečne predstavila oficiálny cover albumu i názov.

Nový 10 album ponesie názov A.K.A, tento výraz sa používa na pomenovanie pseudonymu, alebo ako alias.

Oficiálny cover albumu

piatok 2. mája 2014

Informácie o novom albume


Ako som Vás už pred nedávnom informoval, Thalía pracuje na svojom novom štúdiovom albume. Podľa jej vlastných slov to bude nasledovateľ albumov Habítame Siempre a Primera Fila, no bude viac sexy.

V posledných dňoch sa však objavili informácie od producenta Armanda Ávila a tiež od autorov, ktorý sa na albume podieľajú, čo nasvedčuje k tomu, že nás tentokrát čaká album plný nových, doteraz nepublikovaných piesní.

Už 3.3 Thalía napísala na svoj Twitter, že v štúdiu skladá piesne s Marianou De La Garza, ktorá jej pomohla zložiť i song Chupie.

26. apríla napísal Armando ÁVILA, na svoj twitter, že práve komponuje piesni na nový album Thalíe. O 4 dni neskôr napísal, že je dnes zaneprázdnený počúvaným mnohých piesni a všetko sú to piesne fanúšikov Thalíe.

Na novom albume sa podiela i Oscarcito Mundo, mladý regeaton spevák a skladateľ, ktorý prispeje svojou piesňou na nový album Thalíe.

I keď je album ešte len v polovici príprav, už teraz je jasné, že pôjde naozaj o zaujímavý projekt, kde Thalía ponúkne i nový zvuk. Máme sa na čo tešiť!!!