nedeľa 26. januára 2014

Shakira info o albume.

25.marca 2014 uzrie svetlo sveta už v poradí 10 štúdiový album, ktorý ponesie jednoduchý názov "Shakira".
V Európe sa albumu dočkáme už o 4 dni skôr a to 21/03.
Shakira sa spojila i so sieťou obchodov Target, kde bude propagovať svoj nový album a exkluzívne pre nich výde i deluxe edícia albumu, ktorá bude obsahovať 3 skladby naviac.
Shakira odhalila i cover k deluxe edícii a prezradila, že práve tie tri bonusové skladby budú veľmi špeciálne.

"Nahrala som tri špeciálne piesne a rozhodla som sa vytvoriť verziu albumu, ktorá bude dostupná len pre Target. Baví ma dávať svojím fanúšikom niečo špeciálne a ja som nadšená, že sme sa s Targetom dohodli na vzájomnej spolupráci. Vždy som cítila, že piesne, ktoré sa nestali singlami, boli niečim zvláštne. Je to ako priamé prepojenie medzi mojimi fanúšikmi a mnou, niečo súkromného, ktoré zdieľame pretože si kupujú celý album a nie len to čo počujú v rádiach."




Design #2 Shakira


Po viac ako mesiaci od založenia tohto blogu som sa rozhodol vymeniť design. Doteraz som sa zameriaval skôr na to, že som do  designu zakomponoval všetky  latinodivy. Tentokrát som to zmenil a vybral som si Shakiru, ktorá bude aj latinodivou mesiaca Február.

Narozdiel od iných blogov som sa i rozhodol, že nebudem robiť profesionálne designy, ani nemám v záujme súťažiť s inými blogmi o väčšiu návštevnosť, ale ide mi v prvom rade o to, aby tu boli vždy čerstvé informácie a novinky. 

Thom

sobota 25. januára 2014

Official cover + audio : I Love You, Te Quiero feat. Pitbull.


A je to oficiálne! 24. januára 2014 vyšiel oficiálne štvrtý singel z albumu Catarsis : "I Love You, Te Quiero". 
Belinda na sociálnych sieťach zverejnila oficiálny cover a dokonca i na oficiálny kanál Vevo Belindy pribudlo audio.
Či k aktuálnemu singlu vznikne i video zatiaľ nie je potvrdené, tak nám iba zostáva čakať kedy sa dozvieme nové podrobnosti.

piatok 24. januára 2014

Thalía má na Facebooku už 8 000 000 likes!!!


Thalía dosiahla na svojej oficiálnej Facebook stránke už viac ako 8 000 000 likes. 
I keď na Twitteri jej počet fanúšikov nerastie a zastavil sa pri čísle 5 500 000 a predbehli ju Mexické speváčky ako Anahí či Paulina Rubio na Facebooku má prvenstvo. 

Okrem toho si Thalía môže pripísať i ďalší úspech. Pochválila sa, že singel Manias je už platinový za predaj v Mexiku rovnako ako i singel Te Perdiste Mi Amor.

Aby to nebolo všetko, začína sa dariť i skladbe La Apuesta, ktorá vyšla ako tretí singel a zároveň prvý promo singel z albumu Viva Tour. 
V Španielsku sa dostal tento singel na vrchol singlového rebríčku.

štvrtok 23. januára 2014

Thalía v Top 5 najkrajších speváčok desaťročia podľa MTV!!!


Americká MTV vytvorila rebríček TOP 10 najkrajších speváčiek desaťročia.
Thalía sa v tomto rebríčku obsadila na krásnom piatom mieste!!!
Vrchol rebríčka obsadila BRITNEY SPEARS. 
Na druhom mieste sa umiestnila MADONNA a na trojke BEYONCE.
Na štvrtej priečke je speváčka LANA DEL REY a piatu priečku si vyslúžila THALÍA!!!!

Šieste miesto pripadlo MILEY CYRUS. Na sedmičke sa umiestnila KATY PERRY
Miesto číslo osem obsadila ďalšia Latino Diva JENNIFER LOPEZ na deviatom mieste RIHANNA a Top 10 uzatvára LADY GAGA. 

Osobne si myslím, že by Thalía mohla obsadiť i najvyššiu priečku, nakoľko na svoj vek vyzerá úžasne a skryla by do vrecka či Lanu tak i Miley :)

Thalía sa v poslednej dobe čoraz častejšie ukazuje vo fitku, kde pracuje na svojej postave. Dnes v noci pridala fotografie, kde ukazuje svaly na chrbte, ktoré získala od septembra 2013.
Rozpútala sa preto medzi fanúšikmi debata, prečo to Thalía robí. 
Niektorí si myslia, že je to kvôli koncertnému turné a novej ére. Iný zasa tvrdia, že je to kvôli nejakej seriálovej, či filmovej ponuke, no objavujú sa i žartíky , že Thalía cvičí, aby potom mohla tieto cvičenia vydať na DVD či ako svoju piatu knihu :).

Uvidíme ako to napokon všetko dopadne. I informácia, že detský album výde tretý januárový týždeň sa ukázala iba ako rumor.

Official: I Love You Te Quiero feat. Pitbull - new single!!!


Po dlhých 6 mesiacoch sa konečne Belinda rozhodla zmobilizovať a vydať nový singel. Ako v poradí 4 single z albumu Catarsis vybrala tanečnú skladbu "I Love You, Te Quiero" s Pitbullom, ktorá mala byť pôvodne druhým singlom.
Okrem tohot singla už pracuje Belinda i na ďaľšom singli a to na piesni "Con Los Ojos Cerrados", ktorý má byť pilotným singlom s pokračovania albumu Catarsis, ktorý mimochodom dosiahol v Mexiku za predaj Platinu!

Správu o novom singli potvrdila samotná Belinda, keď pridala na svoj Facebook i Twitter správu, že práve počúva v rádiu svoj nový singel I Love U Te Quiero!

Ja len dúfam, že sa konečne dočkáme i videa k tejto piesni a možno tu máme nový hit po En La Oscuridad. :)

pondelok 13. januára 2014

Shakira feat. Rihanna - Cant Remember To Forget You (premiere)


A je to tu! Nový song Shakiry je vonku. Tentokrát v spolupráci s Rihannou. O skladbe sa už niekoľko detailov popísalo. Údajne malo ísť o mix skladby Where Have U Been a She Wolf, no napokon je to reggea , pop, ,rock song.
Úprimne som čakal tanečnú vypalovačku. Trochu som sklamaný, ale už len preto, že je to Shakira s Rihannou bude mať tento song úspech, nakoľko sa obe fanúšikovské základne spoja a podporia tento song.

Ako sa páči Vám?

"Same Girl" nový singel Jennifer Lopez!!!


Ako som Vás už dávnejšie informoval, v roku 2013 sa o plánoch Jennifer Lopez hovorilo naozaj často.
Jennifer sama prezradila, že plánuje vydať niekoľko singlov a až potom samotný album, okrem toho singel "Live It Up" mal byť promo singlom pre Dance Again 3D film, ktorý však dodnes nevyšiel.

J.Lo v máji prekvapivo vydala letný song "Live It Up" s Pitbullom, od ktorého s automaticky očakával úspech, no i napriek veľkému promu singel nezabodoval tak ako mal.
Zrejme i to odradilo J.Lo od vydania iného singla a dvd a radšej sa venovala nakrúcaniu nového filmu a okrem toho potvrdila účasť v novej sezóne "American Idol"

Dnes je J.Lo späť a ponúka 40 sekundovú ukážku videoklipu k piesni "Same Girl", ktorý má byť jej novým singlom. Videoklip sa natáčal 28. Decembra 2013 a song napísal Chris Brown.

Skladba je v štýle RnB a J.Lo sa tak vrátila k štýlu, aký bol na albumoch "Brave" či "Rebirth"

Osobne som trocha sklamaný, že sa rozhodla ísť opäť týmto smerom, nakoľko mi u J.Lo sedí viac tanečný štýl, no uvidíme, či sa rozhodla správne a či tentokrát zaboduje, alebo ju čaká po 3 úspešných rokoch pád ako to bolo pri dvom spomínaných albumoch "Brave" a "Rebirth".

Ako sa Vám páči ukážka nového videa?

piatok 10. januára 2014

Viva Tour v USA : 10. Februára 2014!!!


Najnovší live album Thalíe : Viva Tour, zatiaľ vyšiel len pre Latinskä Ameriku, no i napriek tomu sa mu darí. Získal už zlatú platňu v Mexiku a tento týždeň sa umiestnil v predajnosti na # 9  v Mexiku a na # 1 vo Venezuele.

Už 10. Februára 2014 vychádza tento album i v USA a zrejme i celosvetovo. Uvidíme, či bude obsahovať i nejaké bonusy naviac. 

štvrtok 9. januára 2014

Oficiálny cover Shakira feat. Rihanna - Cant Remember To Forget You!!!


A je to tu! Po roku a pol čakania sme sa konečne dočkali. Speváčka Shakira sa oficiálne vracia, aby ovládla prvé priečky hitparád, tak ako je to u nej zvykom. Tentokrát si však zobrala na pomoc speváčku Rihannu a ich spoločný singel "Cant Remember To Forget You", vychádza už o niekoľko dní, presnejšie v pondelok 13. Januára 2014.

Okrem tejto skladby, natočila Shakira video i ku skladbe "Dare Or Truth" ešte v roku 2012 a pár dní pred Vianocami zasa klip k údajne rockovej skladbe. 

Či to Shakira urobila z dôvodu časovej tiesne, keď bude promovať album, alebo či je skutočne tehotná, nie je isté.