utorok 28. októbra 2014

Amore Mio, VivaKids vol.2 - info


Ako už iste viete, len týždeň nás delí od vydania nového štúdiového albumu Thalíe - Amore Mío.
I keď vydanie albumu sprevádza mnoho nezrovnalostí ohľadom dátumu vydania, podľa najnovších potvrdených informácií, bude nový album dostupný vo fyzickej deluxe i digitálnej podobe v Mexiku, už 4.novembra 2014. Kedy však výde štandardná, nevedno.

V ostatných krajinách výde album až 17.novembra 2014.

Ako bude mať toto rozdielne vydanie vplyv na umiestnenie v rebríčkoch Billboardu, nevedno, ale dúfajme, že tento album bude úspešný i vďaka celému mizernému promo.
 
V sobotu sa nové 30 sekundové ukážky  albumu objavili na spotify a poodhalili nám album zasa s troška inej stránky. Amore Mío, bude užasný!!!

Thalía už o týždeň odcestuje do Mexika, kde album bude naplno promovať. A údajne je potvrdená i jej účasť v poslednej časti La Voz.

Dúfajme len, že singel Por Lo Que Reste De Vida nebude prvým i posledným singlom z albumu, pretože podľa informácií Thalía sa už vrhá do ďalšieho projektu.

Okrem Macy, ju čakái nahrávanie nového albumu:
Armando Avila včera napísal na twitter Thalíe:
"Ako som si užil týchto 6 mesiacov práce s mojou drahou Thalíou, a už mi to chýba."
Thalía hneď zareagovala: "Nechýba veľa a o pár týždňov sa spolu opäť stretneme pri nahrávaní Viva Kids vol. 2, tak obnovíme sily z Amore Mia, vieš, že ja sa nemôžem zastaviť!"

Zostáva nám len dúfať,že i napriek práci na ďalšom albume, nezanevrie Thalía na Amore Mio a dočkáme sa vydania ďalších singlov.

Mimochodon, videoklip Por Lo Que Reste De Vida dosiahol dnes 1 000 000 vzhliadnutí .


1 komentár:

  1. Palo: Je to pekne, že Thalía sa nechce zastaviť a hneď začne pracovať na ďalšom albume. Lenže s albumom Amoreo Mio má šancu zažiť veľký úspech, a preto dúfam, že vydá aspoň 5-6 singlov z tohto albumu.

    OdpovedaťOdstrániť